Office Guru

EXCEL kihívás és verseny - egy ütős Dashboardért akár egy XBOX ONE!

2017. január 22. - Office Guru

Az idei év egyik első komoly Exceles kihívásában most akár otthonunkban ülve is megmutathatjuk a tudásunkat a táblázatkezelő többi, nagytudású felhasználójának, hiszen a DataPig Technologies (datapigtechnologies.com) versenyt hirdetett, amelyben a kihívás elég egyértelmű:

Valamilyen előre összeállított adathalmazból öt perc alatt készítsünk el egy minél szebb és teljes mértékben működő riportot/jelentést/dashboardot, majd az elkészítés folyamatáról rögzített (tehát maximum öt perces) vágatlan videót töltsük fel valamelyik internetes tárhelyre (OneDrive, Dropbox stb.) és küldjünk egy e-mailt a linkkel és jelentkezésünkkel a következő e-mail címre:

Mha105@yahoo.com

A videót aztán a szervezők feltöltik a külön erre a célra készített YouTube lejátszási listára, ahol az internet népe fodja eldönteni az eredményt, hiszen a győztest a kedvelések száma alapján fogják meghatározni - tehát nem a szervezők döntenek.

A határidő a jelentkezés és videó/link beküldésére február ötödike, vasárnap, a győztest pedig február 10-én hirdetik majd ki. Fontos kitétel, hogy nem lehet vágni, vagy bármilyen előre elkészített Pivot-táblát, objektumot másolni és felhasználni, teljesen az alapoktól, az Excel rendelkezésére álló funkcióinak felhasználásával kell elkészíteni a videónkat, amely jobb ha tartalmaz narrációt is.

012017_1420_newcontestf1.pngÉs megéri küzdeni és próbálkozni, hiszen még van két hét a határidőig, a nyeremények pedig egy ilyen kihíváshoz mérten rendkívül jók:

Az első helyezettnek járó Xbox One, a második helyezettnek járó Fizbit Fitness karóra valamint a harmadiknak járó Amazon Fire HD8 mellett még három különdíjat is ki fognak osztani, úgyhogy tényleg megéri próbálkozni.

Mutassuk meg, hogy a magyar Excelesek is vannak olyan jók, mint bármelyik MVP bárhol a világban!

Az eredeti versenykiírás a DataPig Technologies weboldalán megtalálható.

A bejegyzés trackback címe:

https://officeguru.blog.hu/api/trackback/id/tr7212145353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása